0

Plaža Igrača Vrečko Velika Plaža Tote Vrečko Lahki Plaža Torba Velika Plaža Brisačo Vrečko Z 8 Žepi, Najlon Očesa Zunanji Zadrgo Vrečko

(0 Mnenja Strank)
€10.21 €27.60

To je velika plaža torba z zadrgo, ki je primeren za nakupovalne potrebe.Lahkotnost, ki omogoča enostavno izvedbo, hkrati pa ponuja več prostora za vaše lepe predmete.Izjemne barve omogoča izstopajo.Zaslužiti pripravljen za vaš naslednji plaži avanturo s to neverjetno vrečko!

Izdelek material: najlon, očesa;

Velikost izdelka: 70*45*18 cm(27*17*7 palčni);

Teža izdelka: 180 g;

Seznam:

1*torba za Plažo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čudovite Najlon Materiala: Povzdignil vaš plaža izkušnje z našimi odporne na obrabo plaži igrača vrečko.Narejen z najlon materiala, ta vreča je lahek in udoben, da nosite okoli.Pripravite se, da uživate brez stresa na plaži dan z naše plaže vrečko.

2.8 Žepi Podrobnosti Design: interno ima nepremočljiva telefon žep na svoj telefon zaščitili pred vodo in pesek, osem omrežja organizirati vaše igrače in oprema, zunanji zadrgo, da vaše dragocenosti na varnem, in več prostora, da se prilega vse, kar potrebujete na plaži.

3.Izjemne Barve: Bo krepko modni izjavo, s tem plaži igrača vrečko.Živahno barvo in edinstveno zasnovo, ki bo zagotovo vas izstopajo iz množice.Kot nalašč za plaži, park, ali bazen.

4.Različne Uporaba: Uporabljajo za več scenarijev, kot so potovanja, plaža oglede, nakupovanje, in plavanje.Ta plaža igrača torba je zgrajena do zadnjega in enostaven za čiščenje, kar je odlična možnost za opravljanje svoje essentials.

5.Praktično Darilo: da vse svoje plaži essentials organiziran s tem vsestranski plaži igrača vrečko.Odlično darilo zase ali svoje najdražje.Vzemite težav iz plaža dni in uživali v soncu in surf v slogu.

  • Poreklo : Celinska Kitajska
Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno