AccTek Lasersko Odstranjevanje Rje Orodje 1000w 1500w Laser Oxido Limpieza Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje Za Zarjaveli Kovinski

€5 750.45
  • Sku: d144012
  • Kategorije: Orodja
  • Oznake:

Vljudno Opomnik:

Cena se razlikuje glede na različne konfiguracije.Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij, preden se odločite za plačilo.Ime: Ruby Fu Whatsapp & Wechat: +86 183 5313 1325 E-pošta in Skype: [email protected]

* Izvoz na več kot 120 državah

* Letna prodaja nad 1500 enot

Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje

ACCTEK rje čiščenje stroj je nova generacija za čiščenje površin in high-tech izdelkov.Je enostaven za namestitev, upravljanje in avtomatizacijo.Ko je stroj vklopljen in vklopljen, ne potrebujete, da dodate kakršne koli kemikalij, prahu, vode, ali naloži, da jo očistite.Ta ročni laser odstranjevanje rje pralni lahko ne samo odstranjevanje površinske smolo, madeži, maščobe, umazanijo, premazovanje ipd., ampak tudi samodejno ostrenje.

Ime Mini Fiber Laser Čiščenje Stroj

Model

AKQ-1000

AKQ-1500 Laser Moči 1000W

1500W

Način Dela

Stalno

Valovna Dolžina Laserja

1080 nm

Vklop / nastavitveno območje

10%~100% Maksimalno modulacijsko frekvenco 5kHz Optični Kabel Dolžine 10m Model Hlajenje Vodno Hlajenje

Obratovalna Napetost

220V 1P, 50/60Hz

Poraba Energije

4390W

5890W Pakiranje Dimenzije 1100*730*850mm Pakiranje Teža 140 kg

150 kg

Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje

Ta laser čiščenje stroj lahko odstranite predmet površino smole, barve, olja, onesnaževanje, Madeži, umazanija, rje, lakov, premazov in oksidne prevleke so široko uporabljajo v industriji, ki zajema ladje, pare popravila, gume, plesni, high-end obdelovalni, sledenje in varovanje okolja.

Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje

1. 3 leta garancija kakovosti za celotno kavo, 2 leti za lasersko generator.Stroj z glavnimi deli(razen na potrošni material) se spremeni brezplačno, če, če obstaja kakršen koli problem v garancijskem obdobju.

2. Življenjska doba vzdrževanje brezplačno.

3. Brezplačno usposabljanje na naše naprave.

4. Ponujamo potrošne dele agencija ceni, ko jo je treba zamenjati.

5. 18 ur spletnih storitev, vsak dan, brezplačno tehnično podporo.

6. Stroj, ki je bila nastavljena pred dostavo, delovanje diska in priročnik je bil vključen.Če je tudi kakršna koli vprašanja, vljudno prosim povej mi.

Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje

1. Kaj je material se lahko čiščenje ?

Kovinsko površino za čiščenje

Odstranjevanje barve iz kovinske površine

Čiščenje madežev na površini

Prevleka za čiščenje

Predogrevanje varjenje čiščenje površine

Kamen čiščenje površine

Gume plesni čiščenje ostankov

2. Kako dolgo lahko dostave stroja po tem, ko sem plačal?

Skupni pralni lahko dostavimo v 2 tednih.

3. Če obstaja kakršno koli tehnično pomoč po tem, ko smo prejeli stroj?

Da, imamo odlično poprodajne storitve ekipe za oskrbo tehnična podpora za naše stranke.Naše tehnične lahko pomaga vam, da namestite strojno in vam brezplačno usposabljanje po tem, ko ste prejeli napravo.

4. Če obstaja nekaj težav, za nekatere dele med garancijskim obdobjem, bo vaše podjetje popravil ali zamenjal za mene?

Da, mi bo.Prosimo, pošljite na glavni del nazaj v naše podjetje, vam bo popravilo in jih poslali nazaj, da vam brezplačno znotraj garancije časa.Če težava del ni mogoče popraviti dobro, bomo poslali novega, da se v garancijski čas brezplačno.PS: Ne, vključno z potrošnih delov in Človeško-narejeno škodo.

5.Lahko kupite rezervne dele iz vašega podjetja, če imam rezervnih delov v prihodnosti?

Da, prosim.Naše podjetje dobavo rezervnih delov za vse naše naprave.Če boste kupili, vam bomo lahko poslali po zraku dostave v zelo kratkem času.

Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje

specializirano za proizvodnjo CNC Usmerjevalnik in Laserski stroji od leta 2005.

Naši glavni proizvodi so CNC Usmerjevalniki, lasersko graviranje in rezanje, fiber laser čiščenje kavo, fiber laser varjenje, lasersko označevanje za kavo, itd..Zalogi ali po meri konfiguracije so naša posebnost.Komponente za naše stroje izvirajo iz svetovnega razreda dobaviteljev in inovatorje v pralni nadzor.

Naši tovarni zajema 30 000 kvadratnih metrov.imajo močan proizvajajo zmogljivosti za cnc in lasersko napravo.Imamo tudi strokovni inženir ekipe, lahko vas oskrbe dobro storitev, ko boste imeli nobenih težav.

Način prevoza tukaj je samo po zraku, shipping stroški so zelo višje.Ponujamo tudi prevozov po morju/vlak/tovornjak, bo veliko cenejši.Prosimo, kontaktirajte nas za zakonsko potrditev, preden boste plačali.

Ruby Fu Whatsapp&Wechat: +86 183 5313 1325 E-pošta in Skype: [email protected]

• Ime Izdelka : Fiber Laser Čiščenje Pralni Odstranjevalec Rje