0

1~8PCS Električni Vrtalnik za Vrtanje, sesalnik, Velike Zmogljivosti, Hands-free Prahu Kritje Močna Sesalna Dust Bowl Električni Vrtalnik

(1 Mnenja Strank)
€34.26 €51.14
  • Sku: d209227
  • Kategorije: Orodja
  • Oznake:

1~8PCS Električni Vrtalnik za Vrtanje, sesalnik, Velike Zmogljivosti, Hands-free Prahu Kritje Močna Sesalna Dust Bowl Električni Vrtalnik

Opis:

Material: ABS Polimera

Barva: Črna

Uporaba Scenarijev:Idealen za delo na domu, garaži, delavnici ali na gradbišču.Rešiti čiščenje problem prahu in lesnih sekancev se proizvaja z vrtanjem, lesni, itd.

Specifikacije:

1.Hands-Free Uporaba:osnovna orodja je izdelan iz mehkega, fleksibilno silikonsko tip gume, to omogoča orodje za učinkovito palico, da veliko površin, pušča proste roke za nadzor vaja.

2.Enostaven za Uporabo:Samo s palico na steno in ga vklopite, se bo spretno preusmeril vakuumski tok in povečuje hitrost sesalne v usta orodja.In, ki zagotavlja izjemno učinkovito odstranjevanje prahu in delcev.Lahko tudi varno vsebujejo uhajanje vode.

3.Deluje z Vsemi Vaja Vrste:Zitour® prostoročni Zbiralec praha učinkovito deluje z Lopato, Svedri, Svedri, hitroreznega Jekla Bitov, Strešnik, Vaje, Zidarska Bitov, Kronske Žage, in tudi Konica Bitov.

Pridobivanje pristanišče na ustju orodje je skoraj 70 mm širok, ki omogoča različne sveder in kronske žage do 60 mm biti učinkovito uporabljeni.

4.Zmogljiva Sesalna Design:Zaradi edinstvene notranje oblikovanje in prilagodljiv pečat, orodje, ki ustvari skoraj 8 £ površini lončka, kar pomeni, da bo brez težav držijo skoraj vse površine.Zmogljiva sesalna omogoča tudi delo na glavo!Znesek sesalna proizvaja orodje, ki bo vedno odvisen od moči vakuumske je priključena.

5.Fit Skoraj vseh Površinah:To bo držijo laminirane površine, les, kovine, plastiko, ometane in poslikane stene, beton, Celcon bloki, opeke, in celo delo na stropu.

6.Velika Kapaciteta:notranji prostor zbiralec praha je večja od 2 kvadratni Cm je, da se lahko odstranijo večje materialov, kot so Les in Kompozitne plošče z lahkoto.Nič več piha prah v zraku, ko vrtanje!

7.Zožena Cev Ac:je narejen iz prožne polimera, ki omogoča, da razširite in pogodbo, na podlagi napetosti, poveča njegovo funkcionalnost.Vsak vodilni rob oddelek tok je zožena, pomaga zagotoviti skoraj lahkotno stiskanja fitingov do vašega orodja in cevi.

Paket Je Vključeno:

1 * Električni svedra

  • Blagovna Znamka : Aleekit
  • DIY Dobave : Lesnoobdelovalnih
  • Material : ABS, Polymer
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Funkcija : Kladivo Izsekavanje Prah Odsesovanje Prahu
  • barve : črna
  • Podpora : Debelo, Dropship
review images
Anonimni - 2023-12-04

Dobro ready-made dež

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno