0

Pirat Čevlji Zajema Umetno Usnje Steampunk Čevlji, Srednjeveško Renaissance Nad Čevelj Črni Pribor Za Moške In Ženske

(0 Mnenja Strank)
€12.22 €35.95

Pirat Čevlji Zajema Umetno Usnje Steampunk Čevlji, Srednjeveško Renaissance Nad Čevelj Črni Pribor Za Moške In Ženske

Bullet Točk: 1.Gleženj Naramnicami Opremo: Ti škorenj prevleke so namenjeni, da se prilega v vaš gleženj oklepaji in zagotoviti dodatno podporo in udobje.So kolena višina, srednjeveški letnik, in iz umetno usnje za realne vitez videz.

2.Udobno in mehko: Ti škorenj pokrovi so narejeni iz visoko kakovostnih umetno usnje material, ki je zračen in trajne.So se tesno prilegajo vaše čevlje in zagotavljajo prijeten in težko si za svoj kostum.

3.Nastavljiva Velikost: Ti škorenj zajema kostum so primerni za vse, kot so primerni skoraj za ženske in moške, z le 1 velikost.Uporabnika lahko prilagodite velikost glede na svoje preference in udobje.

4.Enostavno: Ti škorenj zajema kostum so lahki in enostavno, da dajo na, česar so idealna za vsako priložnost.Lahko jih shranite kjerkoli, brez opravljanja veliko prostora, saj so kompaktni in zložljive.

5.Široko uporabo: Ti škorenj zajema kopalke so kot nalašč za fotografiranje, maškarada, igranje vlog, gledališče, cerkev, filmi noč Čarovnic in Božič dogodkov in vsak dan nositi.Se lahko preoblikujejo navadni škornji v čudovit pripomoček, ki vam bo, da vas izstopajo iz množice.

Preoblikovanje obleko v nekaj sekundah s temi kolen visoko pirat boot prevleke, narejene iz usnja visoke kakovosti materiala.Ti pokrovi so primerni za vsakogar in jih lahko shranjena kjerkoli.Kot nalašč za noč Čarovnic in Božič dogodkov ali za vsakodnevno nošenje.Da izjavo brez uvedbe nove čevlje – preprosto zdrsne to zajema na več kot vaš najljubši čevlji.

Specifikacije:

Ime: Srednjeveški Čevlji Zajema

Barva: črna, rjava, rumena

Material: umetno usnje

Teža: približno 280 gramov

Tele obod: nastavljiva elastična

Seznam vsebine:

1 Par x Srednjeveški Čevlji Zajema

  • Material : Poliester
  • Starost : Nad 13
  • Blagovna Znamka : liilaimic
  • Številka Modela : Pokrov Nastavka Za Bliskavico
  • Poreklo : Celinska Kitajska
Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno