0

Ukrajina Palico Zastavo Ukrajina 45*30 cm CM Avto Zastava Ročni Mini Zastava Z Belo Palico - Žive Barve in odpornost proti bledenju

(0 Mnenja Strank)
€1.10 €1.74
  • Sku: d341620
  • Kategorije: Doma Dekor
  • Oznake: ukrajina palico zastavo ukrajina

Značilnosti:

1. Material: Izdelani iz trpežnega poliestra in kupolami plastičnih palic, zelo svetlo in svetle barve, ki so odporne na UV barvila, veter in dež in močni sončni svetlobi, ne vpliva na uporabo.

2. Veliko okraski: Smešno dekoracijo za vaš avto na prostem.Kot nalašč okraski za mednarodne tematske strani, te oznake so kot nalašč za parade, stranke, namizne dekoracije.

3. Več Uporabe: lahko se ujemajo tudi z bambusa yakitori ali domač palice postaviti zastavico na dvorišču, vrt, igrišče za golf, otroško igrišče, cvetlični lonec ali kjerkoli vam je všeč.

4. Domoljubje utelešenje: S to fantastično zastavo lahko prikažete vaš patriotske vrednote, pokaži vaš ponos Ukrajine in proslavimo ta monumentalni dogodek.

5. Priložnosti: To zastavo je super za notranjo/zunanjo uporabo, kot tudi za stanovanjske, poslovne in morski čoln zastav.Primerna za dom, soba, vrt, travnik, pisarn, šol, tovornjak, kjerkoli, ki jo želite prikazati.

Opis:

Izdelani iz trpežnega poliestra in kupolami plastičnih palic, zelo svetlo in svetle barve, ki so odporne na UV barvila, veter in dež in močni sončni svetlobi, ne vpliva na uporabo.

Kot nalašč okraski za mednarodne tematske strani, te oznake so kot nalašč za parade, stranke, namizne dekoracije.

Specifikacije:

Material: poliester, iz plastičnih mas

Zastavo velikost: 45*30 cm

Oblika: Kvadrat

Oblika: Dvojno Stranicami

Paket Je Vključeno:

1pc* Zastavo

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

  • Številka Modela : Ukrajinski Avto Zastava
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Ukrajinski Avto Zastava : Avto Zastava
Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno