Vintage Tin Plakat Kovinsko Ploščo Prijavite Dom Dekoracija Plošče Retro Dirke Avto Nalepke Človek Jama Soba Dekor Tin Znaki 8 X 12 Inch

€9.03 €18.05

1. Enostavno Visi Umetnosti: Ta Lahki Kovinski Znak Prihaja S Štirimi Pre-Izvrtane Luknje Za Pre-Izvrtane 4 Luknje v Vsak Kotiček za Obešanje.Navite Stranski Robovi za Varnost. 2. Visoko kakovost črnila, pečen na znake za spodbujanje dolgo življenje,Kakovost polno barvna litografija, natisnjeni.to tin znaki popoln make čudovito dodatek za vsako območje, ali soba. 3. Dobro zasnovan retro občutek, Visoko Kakovostjo Aluminija iz Ne-rjavenje, okolju prijazno in reciklirati, lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem . 4. Zanimivo Darilo - resnično roman edinstveno darilo, ki je napolnjena z vaše iskrene ljubezni, ki bo prinesel nasmeh za vsakogar . 5. Ta Retro /Vintage Plakat Tin Znaki za Dnevna Soba,Spalnica,Kuhinja,Pisarna,Hotel,jedilnico, Pisarno,Bar,Kavarna,Prostor, Restavracija,Učilnice,Soba za Goste,Pisarno,Kopalnica.Barva:Kot Kažejo ; NEVERJETNO MODELOV Izdelana iz kakovostnih materialov, Praktične zmogljivosti za širok spekter uporabe.Iz kositra z valjani, porobljeni robovi.Vsak kotiček z pre-izvrtane luknje za lažje obešanje.Trajne nepremočljiva konča z živahnimi barvami.Ti trmast kovinski znaki bo popolnoma naglas vsako kuhinjo, doma, bar, pub, kopalna kad, pisarna, garaža, ali podjetja.Vsak znak, ki ga je ustvaril peko enamelized črnilo v težka, poliester premaz na debele jeklene prazno.Rezultat je neverjetno vzdržljivost,bogate barve in natančne podrobnosti.Dodaj omamljanje in barvita dotaknite se, da vaš dom s temi vsestranski in cenovno steno poudarki.Ti ni všeč, tiste tanke, poceni pločevinke druga podjetja da.Ko držite to znamenje v roki boste zagotovo počutili in boste videli, Poudarki razlika.

• Široko Uporabna : Doma, urad, Garaža, rec soba, trgovina, lovski dom, ribe tabor, Bar, M
  • Material : Kositer
  • Kovinski znaki : 8X 12 Inch (20 X 30 cm) / 16x12 cm 40x30cm Materia
  • Nagrada Materiala : Kositrne Plošče / Metal
  • Zagotovljena : Mi smo namenjena za vaše zadovoljstvo. Lahko se obrnete na nas, da impro
  • Oblika : Pravokotnik
  • Omogoča Odlično Darilo : Odlično Darilo, Da Za Skoraj Vsako Priložnost.
  • Slog : Sodoben Slog