0

BMS 7S 18650 Baterija Litij-Protection Board Razrešnico za Varstvo 24V 20A Litijeva Baterija Protection Board Modul

(0 Mnenja Strank)
€8.93 €19.84

BMS 7S 18650 Baterija Litij-Protection Board z Ujemajočimi Kabel 24V 20A Li-ionska 18650 Baterijo Balancer Odbor za Escooter Ebike

Funkcija:

1. Več Neodvisnih Zaščite: To 18650 baterija litij-varstvo odbor ima 7 neodvisna zaščita kanalov, vsak sposoben podpirati največje tok 20A.S tako visoko zmogljivimi podporo v vsakem kanalu, ta BMS varstvo odbor je idealen za high-power aplikacije.

2. Celovito Zaščito: li-ionska 18650 baterijo bilance polnjenje odbor prihaja z vrsto bistvene funkcije za zaščito, vključno z obremenjenost zaščito, nad-odvajanje zaščito, prevelik tok varstvo, in kratkostična zaščita.Te funkcije za zagotovitev varnosti in dolgo življenjsko dobo vašega litijeve baterije.

3. Priročno Napeljave Priključki: kratek stik prevelik tok zaščite modul je opremljen s standardnimi priključki napeljave, zaradi česar je enostaven za uporabnike za priključitev in namestitev.S terminali, ki zagotavljajo varno in zanesljivo povezavo, ki zagotavljajo pravilno delovanje baterije sistem varovanja.

4. Jasne Oznake in Sveti: To li-ionska 18650 baterijo balancer odbor je zasnovan z jasnimi oznakami in sveti, ki uporabnikom omogoča enostavno razumevanje in spremljanje stanja njihove naprave.Etikete in luči zagotavljajo vidne pokazatelje za baterije pogoji, zagotavlja učinkovito vzdrževanje in odpravljanje napak.

5. Vsestranski Prijave: litijeva baterija protection board modul je primeren za široko paleto aplikacij.Uporablja se lahko pri različnih napravah, ki se zanašajo na litij-ionskih baterij, kot so moč banke, električna vozila, prenosna elektronika in DIY projektov.Njegov vsestranski narave, zaradi česar je koristno za baterijo upravljanje in zaščito.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Modul

Pogoj: Nova

Material: Električne komponente

Saldo tekočih: 80mA (VCELL = 4.20 V)

Podprti tipi baterij: 7 x 4,2 V litij-ionskih baterij

Balance control bit: 4.18±0.03 V.

Obremenjenost Prag: 4.3±0.05 V.

Obremenjenost zakasnitev: 75mS

Obremenjenost sprostitev: 4.1±0.05 V.

Odvajanje prag: 2.4±0.08 V

Odvajanje zakasnitev: 5mS

Obratovalni tok: 20 A

Prevelik tok prag: 30

Statična moč: Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x 18650 Baterija Litij-Protection Board

  • Način komunikacije : Drugo
  • Blagovna Znamka : ALLOYSEED
  • Poreklo : Celinska Kitajska
Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno