0

8Pcs Položaja Kvadratov Za Lesnoobdelovalnih, 90-Stopinjski Kotu pod pravim Kotom Objemke Mizar Kotu Vpenjanje Kvadratnih Orodje

(0 Mnenja Strank)
€12.98 €20.59

Izdelana iz visoko-vpliv plastike, ki zavaruje optimalno Trajnost in lahki uporabnost.So tako enostavno, da objemka in dovolj močna, da ne flex in zelo razumno svetlobe in enostaven za delo.

To bo prepir ustvariti natančno 90° kotne lesenih predmetov, Tako v notranjosti in na zunanjih robov te položaja kvadratov orodja lahko služijo kot zahtevne merjenje vodniki.Reliefni gradacija so oblikovani v kvadratov, da zagotovite primerno merjenje smernice.

Dve Velikosti so na Voljo,Dve Kombinacije 3inch in 4 inch velikosti, za več lesnoobdelovalnih obdelovancev, izpolnjujejo vaše različne potrebe.

Boste imeli točno tisto, kar potrebujete, da ustvarite popolnoma kvadratna polja, predale, omare, okvirje, pohištvo, omare, itd.Nekateri woodworkers celo koristno, da jih vključiti v svoje šablon in napeljave.

Material:plastika

barva:Rdeča

Vsebina Paketa:

4 * 4 palčni kota vladar (približno 10 cm)

4 * 3-palčni kota vladar (približno 7,5 cm)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo : Celinska Kitajska
Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno