Vintage sončna Očala Ženske 2023 Luksuzne blagovne Znamke Design Leopard Tiskanja Ženska Očala z UV Zaščito Potovanja Lentes De Sol Mujer

€3.88 €7.74

modname=ckeditor

Velikost Izdelka:

Skupna Širina:O 144mm

Tempelj Dolžina:O 136mm

Objektiv Širina:O 60mm

Objektiv Visoke:O 40 mm

Most Širina:Približno 18 mm

Paket Je Vključeno:

1PC sončna Očala

Opomba:

1.Ročno merjenje 0,1 mm-0,3 mm napako.

2.Rahlo kromatične aberacije, slika je samo za referenco.

Dostava Nasveti:

1. Bomo ladja vaše naročilo v 1-5 delovnih dni.

2. Če imate kakršne koli težave,brezplačno obrnete na nas,bomo rešitev za vas.

3. Ker je vsak računalnik, ki ima različne zaslon pogoji, bo določeno barvo razlika, smo poskušali naše najboljše, da obnovite barve slike.Za tiste, ki imajo zelo visoko barvno zahteve, prosimo, odpusti nam.

4. Hvala za vaše razumevanje~!!!

Debelo Nasveti:

1. Nimamo palice/oznake/logo/spodbujanje informacije/kontaktni podatki/račun, ect.v naš paket.

2. Imamo veliko naročil, da se pošiljajo vsak dan, bomo ladja blaga po nakupu čas, to ponavadi traja 1-5 delovnih dni, da prihajajo ven.

3. Lahko uporabite paypal plačilo.

Po Prodajna Nasveti:

1. Zaradi gospodarstva, način dostave ,bo ne kažejo namembni državi informacije .tudi dostavo počasi kot drugi,to ponavadi traja 30-60 delovnih dni, da pridejo.

2.Če je vaša parcela je v obljubo čas poštnine,prosim, ne skrbite,prosimo, počakajte z potrpežljivost.

3.Če vaše naročilo ne spadajo v učinkovito zaščito obdobju, prosim, ne skrbi, se obrnite na nas prvič, ko smo preveriti, da smo se bodo uporabljale poslati v novo vas.

4.Če imate kakršne koli težave ,se obrnite na nas,bomo rešitev za vas.

Varstvena Očala:

1. Z eno roko odstranitev bo poškodovalo levo-desno ravnotežje okvirja in povzroči deformacijo.Priporočljivo je, da se držite ogledalo noge z obema rokama in jih odstranite v vzporednih smereh na obeh straneh svojega lica.

2. Krat levo tempelj prvi pri snemanju in oblačenje, ki ne bo lahko povzroči deformacije okvirja.

3. Priporočljivo je, da sperite očala s čisto vodo in uporabite papir, brisačo, da absorbira vlago in jo nato z posebnimi očali krpo, da poskusite obrišite.Pridržite rob okvirja žice na strani čiščenje objektiva, in nežno očistite objektiv, da se prepreči prekomerne sile, kar povzroča škodo na okvir ali objektiv.

4. Ko ne nosi očala, prosimo, da jih ovijte z očali krpo in jih dal v očala primeru.Za začasno postavitev, prosimo, da se izbočeni površino stekla, obrnjeno navzgor, v nasprotnem primeru bo leče preprosto prask.Ob istem času, očala naj se izogibajo stiku z korozivnih materialov, kot so insekticidov, toaletni izdelki, kozmetika, lasje škropiva, zdravila, itd., in se izognili dolgoročno neposredno izpostavljenih sončni svetlobi, visoki temperaturi (nad 60 ℃), v nasprotnem primeru bo lahko povzroči poslabšanje stanja, poslabšanje, in obrabo leč in okvirji.Barve itd.

5. Redno pojdite na strokovni trgovina za plastično prilagoditve.Deformacije okvirja, ki bo povzročilo obremenitev na nos in ušesa, in leče, ki bodo tudi enostavno popustili.

6. Ne uporabljajte očala med intenzivno šport, da bi se izognili močne vplive, ki lahko povzroči leče za odmor in vzrok za oči in obraz škodo; ne uporabljajte nosite leče za preprečevanje razpršenost svetlobe, ki povzročajo izgubo vida; ne glejte neposredno v sonce ali močno bleščanje, da bi se izognili oči Boli.

• Okvir Material : Plastični
  • Očala Tip : Sončna očala
  • Postavka Vrsta : Očala
  • Skupna Širina : O 144mm