Bluetooth Slušalke Čiščenje Orodje za Airpods Pro 3 2 1 Trajne Čepkov Primer kompletom za Čiščenje Čopič, Svinčnik za Xiaomi Airdots 3Pro

€0.45 €3.31

Funkcija:

1. Čepkov Čiščenje Pero: Na Čepkov Čiščenje Pero lahko čisto cel niz Bluetooth čepkov, iz majhne luknje čepkov za polnjenje bin.

2. Multi-obraz čiščenje: 3 v-1 večnamenski design.Nasvet čiščenje pero je kovinsko konico, ki lahko čisto majhne dele in lukenj opreme za varovanje.Obstaja mehkih mikrovlaken ščetko pod konico peresa, ki se lahko enostavno očistite slušalke zvok luknjo in drugih delov, kot tudi mikrofon luknjo in zvoka luknjo mobilnega telefona.Drugi konec je pero mehko zgrinjati goba glavo, ki lahko čisto polnjenje prostor za vaše slušalke, in ni nobenega mrtvega kota, v 360°

3. Pero-oblikovane Prenosne: prah čistilec je zasnovan s peresom oblike, je lahek in enostaven za prevoz.Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.10.8 cm/s 4,2 palčnim.

4. Visoka Kakovost: Izdelan iz visoko kakovostne plastike, ne bo slušalka poškoduje komponente in luknje.

5. Široka Uporaba: Na čepkov čiščenje pero je primerna za Bluetooth čepkov, slušalke, telefoni, fotoaparati, računalniki, tablični računalniki in druge digitalne izdelke.

Package Seznam:

1 X Čiščenje Pero

• Blagovna Znamka : kerokuru
Anonimni - 2023-10-19

Quesa, vendar z zamudo prihoda trajalo več kot dva tedna, čeprav dostave, od 10 do 12 dni, in ni nobenega stika s prodajalcem ni le samodejni odgovor

Anonimni - 2023-11-30

To je smešno, to je zelo dobro, da so izjava in delovanje

Anonimni - 2023-09-10

ODLIČNO.