-TB22 TPA3116D2 Bluetooth Subwoofer Ojačevalnik Odbor 2.1 Hi-fi High Power Stereo Ojačevalnik 2X50W+100W Amplificador za Zvočnik

€25.60 €36.06

1. Shranjena energija kondenzatorja je povečala, 4700ufx2+470uf, zvok s stereo in še posebej subwoofer je močnejši. 2. Izhod LC filtriranje, uporaba film kondenzatorji, ki ima boljše filtriranje učinek, se zvok ne oddaja s tuljavo, in valovnih oblik obnove je boljši. 3. Glasnost tako stereo in subwoofer se lahko prilagodi ločeno, in nastavitveno območje je širša.Uporaba nove visoki ravni, Bluetooth čip, je razčleniti audio delay je manjši in bolj jasno. 4. Podpira Bluetooth seznanjanje funkcijo.Po uporabi TWS funkcijo, dva kompleta ojačevalnike, lahko seznanjene, da postane stereo.Povežete na APP, lahko podpira oddaljene nadgradnji programske opreme ali strojne programske opreme osveži, enostavno nadgradnjo in popoln izdelek funkcijo. 5. Dodano power-down vezje za zmanjšanje zvoka.Povečanje ponora toplote, je odvajanje toplote učinek je boljši.Model: TB22 čip:TPA3116D2 Način Vnosa: Bluetooth Delo Napetost: DC 12V-24V(Nad 2A) Kanal: 2.1 Stereo Izhod Bluetooth različice: Bluetooth 5.1 Bluetooth prenos na daljavo: 10m(Če boste morali iti naprej, se prosimo povežite antenske sami) MAX Izhodna Moč: 50 W x 2 +100W tip:Ojačevalnik Odbor velikost: 121 x 100 x 26 mm Material: plastika barva: črna Vsebina Paketa: 1 x TB22 Bluetooth Ojačevalnik Odbor Samo zgoraj paket vsebine, drugi, niso vključeni.Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa v malo drugačen od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Največja Moč Na Kanal : 6w
  • Blagovna Znamka : PXN