6Pcs Umetnikov Čopič Čopič za Akril, Akvarel Gouache Slikarstvo

€1.30 €1.73

Značilnosti:

OOTDTY

PROFESIONALNI ČOPIČ.Poklicni umetnik slikarske krtače: krog nasvet, ravno nasvet, poševna nasvet, fino konico.Primerna za začetnike, študentov, otrok in hobi.primerna za začetnike, študentov, otrok in hobi.Vsak čopič ima svoje velikosti označene na ročaj, enostaven za vas, da razlikovanje in uporabo.

VRHUNSKA KAKOVOST, ENOSTAVEN ZA UPORABO.Visoko ocenjena in najlon-las materiala, zelo vzdržljiv, velika absorbcija vode, mehko in enostavno za barve.Antikorozijski zlitine obročki cev zaprti izredno trdno, da ne, da ne pridejo ven ali ohlapno enostavno.

VSESTRANSKOST, PRAKTIČNOST. 6 vrst akvarel krtače za različne barvanje in barvanje potrebe.leseni ročaj, ki ponuja udoben oprijem.Z lahkoto zadovolji različne potrebe podrobno in nazorno, premazov, mešanje.

ŠIROKO PODROČJE UPORABE.Profesionalni čopič nastavi kot nalašč za večino vrst slikarstva, kot so obraz in telo slikarstvo, wall art, Olje/Akvarel/Akril/Gouache risba, matrica barvanje, lestvice model slikarstvo, DIY umetnosti, obrti, rock/keramika/kamen slikarstvo.

ČUDOVITO DARILO.Odlično darilo za začetnike, študente, likovne umetnosti in obrti, delavcev in poklicnih umetnikov, ki so podobni.Enostavno pranje z tekoča voda, topla voda.NASVETI: Preden začnete uporabljati, Prosimo, da vpijejo v nizko temperaturo vode, za nekaj minut.

Specifikacije:

Barva: Bela

Količina: 6 Kosov

Tip: Krog Nasvet; Ravno Nasvet; Poševna Nasvet; Fine Nasvet;

Čopič Nasvet: #2; #4; #6; #8; #10; #12;

Velikost: Kot Prikazano Sliko

Material: Nylon Ščetinami

Teža: Pribl. 200 g

Paket Vključuje:

6 Kosov Umetnik Čopiči

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

• Blagovna Znamka : NoEnName_Null