značilnosti: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti naš kitajski ščetke pen je izdelana iz lesene-pole & weasel lase, praktična in trpežna. kitajski krtačo, ergonomsko oblikovana pero rod za udoben oprijem. čopič ščetine so gladka in mehka, ki lahko ohrani dobro in ga enostavno na papirju. kitajski čopič, samo jih je treba očistiti s čisto vodo

opis ti platna za barvanje so izdelani z platno in les material, praktično in zanesljivo za uporabo.naša platna za barvanje so srednje velikosti, primerni za otroke in amaterski, itd.pa jih uporabite za ustvarjanje svoje slikarstvo osebnosti. značilnosti -barva:bela -material:les, platno -velikost: 20.00x15.00x1.50 cm/7.86x5.89x0.59in - ti, ki se raztegne platna

te silikonske barve, mat, je trajno in večnamensko, kot nalašč za vse vaše slike potrebe.enostaven za prevoz in shranjevanje, to je priročen za potovanja ali uporabo doma.ne skrbite menz, to mat bo zaščitite površine, medtem ko delate. specifikacija: ime izdelka: večnamenski silikonski slikarstvo mat teža izdelka: 390g velikost izdelka: (pribl.)50*40*5 cm/19.69*15.75*1.97

modname=ckeditor postavka posebnosti: tip: pol zrel xuan papir; sub-tip: črnilo material: papir velikost: 0.34*20m količina:1 roll opomba: 1.prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslona, prosimo za razumevanje. *

naravni originalni kamen inkstone s štirimi vode vzorce, ki se vračajo na klasičnih štirimi zvezdicami je inkstone

opis ta postavka je čopič, svinčnik, izdelani z vrhunskih materialov, tako da lahko služijo za dolgo časa.material se lahko zagotovi njegova trajnost in uporabnost.primerna za kaligrafijo uporabo.izbira veliko darilo za prijatelje ali sošolci. značilnosti spretno zasnovan pole vam omogoča, da ročaj udobno in zagotavlja dobre izkušnje.|na pisalni čopiči iz visoko kakovostni

značilnosti: ootdty profesionalni čopič.poklicni umetnik slikarske krtače: krog nasvet, ravno nasvet, poševna nasvet, fino konico.primerna za začetnike, študentov, otrok in hobi.primerna za začetnike, študentov, otrok in hobi.vsak čopič ima svoje velikosti označene na ročaj, enostaven za vas, da razlikovanje in uporabo. vrhunska kakovost, enostaven za uporabo.visoko ocenjena

vabimo vas na debelo.če ste nakup velike količine, prosim, da me kontaktirate za znižano ceno.značilnosti: premium kakovost: volna krtača ročaj iz trmast ni enostavno prekinil, vzdržljiv in lahek.ročaj značilnosti odlično kontrolo, primerna za delo s umetnosti in obrti projektov. strokovno volne krtačo: volna krtačo vsebuje nežne ovčje dlake, ki je skrbno izbran, lahko uporabljate

opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti funkcija: otroci orodja za risanje,umetnosti, razred poučevanja orodja,barvanje dodatna oprema prenosni, dovolj majhna, da se prilega v žepu ali torbici. pigment polje le,drugi dodatki demo na sliki ni vključen. specifikacija: tip: pigment polje zmogljivost: 2ml material: plastika barva:

značilnosti: ootdty art čopičev: 10pcs professional flat/opozoril koncu čopiči z različnimi debeline bi mešanje barve bolj enostavno, kot nalašč za umetnike, amaterji, študenti, najstniki, otroci, in otroci. oljna slika krtačo sklope: lepo kombinacija nasvet design namene, vsestranski čopiči vam omogočajo, da ne globo podrobno in umetnost slikarstvo prav zato, da doseže

opis to se pomaknite papir je narejen iz vrhunskih materialov za trajno in dolgotrajno uporabo.antike knjige so primerne za umetniško delo, ki visi, kot nalašč za barvanje, pisanje in tako naprej.lahko pustite vaše otroke, da se prikaže njegov svoje kaligrafija delo na njej. značilnosti -material: rižev papir. -velikost: približno 38.00x10.00x2.50 cm/14.93x3.93x0.98inch. -

lastnosti: primerna za kaligrafijo, slikarstvo in druge manjše delovne prakse.papir bele barve, debelina, visoko natezno trdnostjo, monotonost, brez popačenj.mehka.strukturirane svetlobe črnilo na rižev papir, črnilo rima bogato robovi kriminalitete, mehko belo, dobro natezno.opis: barva: bela material: velikost papirja: 4k : 49 x 34 cm / 19.29 x 13.39 8k : 35 x 26 cm / 13.78 x 10.24 količina: 1set(30pcs)

opis drobni nasveti--- podrobnosti so.z veliko pomlad, ščetine pa so dolge, absorptive in lepo zložene. značilnosti te barve artist podrobnosti, barve so primerne za različne vrste slikarstva, kot so akril, akvarelov, gouaches.|kot nalašč umetnik podrobnosti, barve za vsako stopnjo umetniki z otroci, začetnikov do profesionalcev.|veliko teksturo in gladko površino, mikro podrobno

opis če iščete kaligrafsko pero, čopič rack z zanesljivo in razumno ceno, jaz vam povem, da je naša kaligrafsko držalo krtače bo vaša najboljša izbira.moramo sprejeti dober material, tako da vam ostane za dolgo časa.shranjevanje rack ne samo lahko shranite vaše kaligrafija ščetke, ampak tudi vam zagotavlja način za sušenje jih navpično. značilnosti -barve:kot prikazano -material:les,

/easy_Wholesale-12085/ Image thumb

300pcs pena ščetke,goba leseni ročaj čopič,peno, čopiči,1 palca pena ščetke slikarstvo set za akrila,obrti visoka kakovost izdelave:iz visoko gostoto pene in lahka teža lesa ročaj,velika absorbcija in udobno za uporabo reuseable pena ščetke: gobice so mogoče oprati in ponovno uporabiti,ne skrbi možnost hujšanja krtačo široka uporaba:peno čopič se lahko uporablja za