【priročno, trmast dvojno nasveti】z 2 različnih nasvetov, da izberejo, imate neskončno širšo paleto kolorit stilov, ki so na voljo! 0,4 mm fine nasvet je super za skico, ki opisuje & podrobnosti; 1-4 mm mehko krtačo nasvet za senčenje in hitro barve v velikih področjih umetnosti projekta.dvojno nasveti, dvakrat zabavno! 【edinstvene barve možnosti】boste nikoli ne zmanjka možnosti, ali

set je na voljo v 8 živahne barve, ki omogoča njihovo domišljijo, da vodijo divje.enostavno čistiti in zagotavlja hitro čiščenje, to je kot nalašč za mlade umetnike, ki uživajo tako da zmešnjavo. specifikacija: ime: stroj dot oznake teža: velikost izdelka: (pribl.)13*3.4 cm/5.12*1.34 cm specifikacije: 8 kosov na škatlo seznam vsebine: 1 škatlo.*

tishric standard vzoren študent namenske nalivno pero, modro/rdeče/zeleno za 0,38 mm šoli pisala, pisarniški material pisalne peresa

tip:božična risanka svinčnik barva:kot prikazano velikost:19.2*4.7*0.85 cm/7.55*1.85*0.33 v material:poplar jakna paket vključuje:6pcs*božična risanka svinčnik opis: 1. zaradi razlike v svetlobo in zaslon, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike. 2. zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite razliko od 2 mm. 3. različnih proizvodnih serij, prosimo, dovolite rahle pomanjkljivosti v nekaterih

nova + visoke kakovosti! material: plastika barva: roza / zlato / modra / srebrna pisanje točk: 0,5 mm črnilo barva: črna velikost: približno 22,5 cm vključuje:1pcs

postavka vrsta: podpis pero. velikost: o 220mm(8.66 v). slog: cvet. funkcija: črnila in peresa / darilo. package: 1pc podpis pero. 1. prosimo, upoštevajte, fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti, prosimo, oglejte si opis za velikost podrobnosti. 2. prosimo dovoljeno 1-3 mm(0.04-0.12 v) razlike zaradi ročnega merjenja, hvala. 3. zaradi razlike

12 kos srebrnine pero večino kovinski kemični svinčnik diamond pero kristalno pritisnite zložljive črno črnilo za 0,7 mm kemični svinčnik, kaj boste dobili: za vas smo pripravili skupno različne barvne nosorogovo peresa za vas; bogato količino lahko izpolni svoje vsakodnevno uporabo in spreminjanje potreb in odlično izdelave lahko tudi delijo z družino in prijatelji, izberite svojo najljubšo barvo zanesljiv

božič naravnost tekoče rollerball pero 0,5 mm black gel peresa študent izpit pisni obliki peresa, pisalne potrebščine šolske pisarniško potrebščine ime: božič gel peresa shell material: plastika velikost:14 cm količina: 6pcs/set

12 kos barvna gel peresa nastavite kawaii modra 0,5 mm kemični svinčnik, list za srčkan šoli v mirovanju dobave

ime: 3d stereo jelly pero material:plastika velikost: 152mm teža: 80 g/120g črnilo barva: 8/12 različne barve telo barva: kot na sliki kažejo, funkcija: marker / označevalnik / šola art / darilo značilnosti: 1.eleganten videz, preprost in enostaven za uporabo. 2.8/12 vrst tradicionalnih barvah, lahko ustreza vam dnevne potrebe. 3.to

bullet točk: 1.ustvarjalne zabave: spustiti vaš notranji umetnik z naše božično peresa.svoj srčkan in živahen design, ki je kot nalašč za grafiti slikarstva in drugih ustvarjalnih aktivnostih.mehko na dotik in živahne barve spodbujajo vaše čute in da za čudovito izkušnjo.dobili navdih in ustvarite mojstrovine. 2.gladko pisanje: povzdignil svoje pisanje igra z naše božično peresa