več drugih upor: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ f a

majhen dobiček, vendar hitro prihodek od prodaje zagotovljena kakovost, če potrebujete več, nam pišite mi bo prilagodila cene, da vam lahko bolje kupec nasveti 1: najprej se prepričajte, tha t vaš naslov pravilen 2: pred prijavo za parcelo, prosimo, preverite parcela je napolnjena z izdelkom o nas obljubimo, da bomo: * proizvodnja le najboljše blago za široko

avdio pomožni vhodni tok stabilen signal plug and play trs kabel za električni bobni ojačevalnik klavir nov99 značilnosti: stereo povezava: kabel popolnoma oddaja uravnotežena trs stereo audio signalov, ki zagotavlja udobje in visoko kakovost zvoka. trajno: kabel, ki je prilagodljiv in težka, debela pvc suknjič in oxygen-free copper jedro za zagotovljeno kakovost, vzdržljivost

ams najdemo v leto 2004.smo proizvodnja pcb in pcb skupščine one - stop storitev tovarne.imajo več kot 2000peoples skupaj.20% povečanje obsega prodaje vsako leto.70% proizvodnje, vse iz tujine.naredimo 1 - 12layer.fr4.cem-1.cem-3.hdi.al materiala.smo dobrodošli prototipov naročila.normaly pcb vzorcev o 3days lahko dostave lahko pošljemo na vaš withine 12-ali 24hour plača nujne stroške.pcba prototipov

zahvaljujemo se vam za vaš nakup.

dobrodošli na moje trgovine če potrebujete več količina ali več izdelkov,se obrnite na nas. 1. dostava po celem svetu. 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.

o nas obljubimo: ? * smo samo proizvajati najboljše potrošniških izdelkov in zagotavljajo najboljšo kakovost. * hitro in natančno dostavo izdelkov za naše stranke po vsem svetu storitve za stranke politike ? zelo smo zadovoljni, da odgovori na vsa vaša vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte!potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času! ? poslovno

resnično resnično sliko streljanje s popolno modeli, specifikacije in široko paleto uporabe ki se uporabljajo za frekvenčni pretvornik avdio filter komunikacijske moči pogon led za vklop napajanje napajanje, električne energije meter, led varčevanje z energijo svetilke, gospodinjskih aparatov, računalniške opreme, avtomobila in drugih področjih veliko izdelkov ni bilo mogoče

resničen in pristen realno sliko streljanje s popolno modeli, specifikacije in širok spekter uporabe primerna za frekvenčni pretvornik, avdio filtriranje, komunikacijski napajalnik, led disk, napajalnik, preklopite napajanje, varjenje, točkovno varjenje, inverter električne energije, električni števci, led varčne luči, gospodinjski aparati, računalniška oprema, avtomobilizem, in na

1pcs aluminija elektrolitski kondenzator 250v820uf elektrolitski kondenzator 820uf 250v 30×35mm