dobrodošli v fujian fuxia meike valve co., ltd. o nas kot poklicni dobavitelj plc in hmi z 20 letih proizvodnje izkušnje.naši glavni izdelki plc, hmi in se pogosto uporablja na področju industrijske avtomatizacije nadzora.specializirani smo v delti, mitsubishi, omron, siemens, abb, schneider, fujifilm, rockwell.zagotavljamo vam 100% čisto nov originalni embalaži, imamo velik park, hitro

opis skype: v živo:.cid.4d9b5b74fd3f6f89 whatsa/wechat: +86 13534193370 telegramom: @robert_chi opis izdelka sk sms modem je multi-funkcionalne in visoko učinkovitost izdelka, ki podpira večino sms/mms, se glasovni klic(na ukaz) itd.;v glavnem uporablja za komercialno promocijo sms obvestila sms kodo za preverjanje / preverjanje sms,oglaševanje sms,storitve za stranke

kategorija izdelka: preklop napetosti regulatorji rohs: montaža slog: smd/smt package / primer: sot-23-5 topologija: povečanje izhodna napetost: 20 v izhodni tok: 2 število realizacij: 1 izhod vhodna napetost, min: 2.7 v vhodna napetost, max: 14 v preklapljanje

dostava : 1, dostava preko kitajske post registriranih air mail ali epacket. 2, bomo poslali vaše blago v roku 3 delovnih dni po tem, ko smo dobili vaše naročilo . 3, običajno , lahko dobite blaga v 27 koledarskih dni . 4, prosimo poskrbite, da bo vaš ladijskega podatke ( vključno z naslovom / post koda / telefonska številka / kontaktna oseba ) so pravilna, preden da .če

yongan technology co., ltd smo namenjeni zagotavljanju celovite in kakovostne elektronske komponente naročila in dobavni verigi storitev za globalne stranke.glavno področje uporabe: elektronske komponente, trgovina,trgovina na drobno elektronskih komponent,integrirano vezje predelovalnih dejavnostih,integrirano vezje prodaje,prodaje integrirano vezje čipi in izdelkov,proizvodnje integrirano

APA6003RI-TRG

€1.06

opis izdelka 1.5 palčni oled zaslon 1.50 palčni oled 128*128 dot matrix kvadratni zaslon sh1107 voznik 24pin če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte me in pomagala vam bom odgovoril. podrobnejši opis

w3230 24v dc 12v 110v 220v ac controlador de temperatura digitalni pantalla led termostato con interruptor de refrigeración de calefacción tipalo ntc descripción: w3230 mini controlador de temperatura. con pantalla led clara para una mejor legibilidad. amplio rango de medición de temperatura. nadzor de calefacción o refrigeración. todos los ajustes de los parámetros

izdelek parametri 1. natančnost: + - 2,5°c (4.5°f). 2. največja hitrost: 10hz, 3.električno napajanje: 3~5v 4. temperaturno merilno območje: 0°c do 80°c (32°f do 176°f) opis izdelka 1. v amg8833 fotoaparat infrardeči senzor je šahovnica z 8 × 8 infrardeči senzor temperature matrike.ko je ta priključen na vaš mikrokrmilnik (ali raspberry pi), se boste vrnili niz 64 posameznih ir temperatura branje

novo združljiv dotik, plošča na dotik stekla dop-w157b dostava : 1, dostava preko kitajske post registriranih air mail ali epacket. 2, bomo poslali vaše blago v roku 3 delovnih dni po tem, ko smo dobili vaše naročilo . 3, običajno , lahko dobite blaga v 27 koledarskih dni . 4, prosimo poskrbite, da bo vaš ladijskega podatke ( vključno z naslovom / post koda /

t215hvn05.1 t215hvn05.1 za 19,0 palčni, 1920*1080 lcd zaslon plošča pogoj: nova , preizkušen v redu, preden odpremo

v608 tovarniško ceno, zaslon na dotik, računalnike zaščitno folijo v608 pogoj: nova garancija: garancija 90days postavka v dobre kakovosti popolnoma enake predmete in slike vsak element mora biti preizkušen v redu, preden odpremo

dostava : 1, bomo poslali vaše blago v roku 3 delovnih dni po tem, ko smo dobili vaše naročilo običajno , lahko dobite blaga v 27 koledarskih dni . 2, prosimo poskrbite, da bo vaš ladijskega podatke ( vključno z naslovom / post koda / telefonska številka / kontaktna oseba ) so pravilna, preden da .če želite, nam ga pošljete na drug naslov , pls nas o tem vnaprej obvestite , in pustite