led stenska svetilka moderne razsvetljave dvojno bar vrtljiv, nastavljiv stenski ligh za uporabo v zaprtih prostorih dnevna soba, spalnica postelji v ozadju dekor specifikacija: tip: stenska luč material: akril + železo moč: 16w vgrajena metoda: stenske uporablja prostor: dnevna soba, jedilnica, kuhinja, spalnica, ob postelji, hodnik, hotel, razstavni dvorani,

o carinski: naše cen ne zajema tarif in davkov in taks, krije kupec. rok za prevoz: stranka je naročalo 1 do 3 dostave v delovnih dni, splošno veljavnostjo 30 o delovnih dni (azijskih državah približno 20 delovnih dni), če je niste dobili izdelka, prosimo, obrnite na storitve za stranke, da bi našli logistika sporočilo za vas.

nordijska barvno kombinacijo obesek luči sodobne minimalistične akril svetil za dnevno sobo, kuhinjo, jedilno mizo dekor led lestenec

smart led stropna luč 30w možnost zatemnitve rgb sct app nadzor led stropna svetilka za domačo spalnica, dnevna soba dekoracijo okoljske svetlobe

specifikacije: pogosta vprašanja: q1: naročnik: kaj naj storim ,če ne bomo prejeli blago v dogovorjenem roku? trgovina: mi bo nadomestilo v celoti. q2: naročnik: kaj naj storim?če je poškodovan med prevozom? trgovina: prvič, ta verjetnost je zelo majhna, in drugič, drustvo-dtvpo.si bo nadomestilo v celoti, če se vam res naleteli poškodbe med prevozom,

ovalna oblika sodobne kristalni lestenec za jedilnico luksuznih doma dekor zlata visi luç veliki otok led lučka cristal lestenec pomembni parametri znamka: youlaike postavka št 80275 postavka slog: sodobno velikost: lahko prilagodite velikost material: kovina, k9 crystal vir svetlobe: led žarnice e14 barva tempeature: tople svetlobe(3000k),