pozdravljeni, prosim, obrnite na storitve za stranke, da se potrdi dejanska masa proizvoda in logističnih stroškov, preden plačilo, vam bomo zagotoviti logističnih storitev za dostavo po obdavčitvi!kitajska slog poslovnih visokega sijaja trdne lesene šef izvršilne klasična delovna miza pisarniško pohištvo luksuzni direktor pisarne priporočenega obsega izdelki o rongroup tovarniško

ime izdelka: razširjena naslonjalo računalniku stol nadev: goba/razred a lutka bombaž funkcija: štiri ravni prilagoditev naslonjala, nastavljiv vzglavnik tkanina: tehnične tkanine odstranljive in pralne: ne odstranljive in pralne stol za noge: pet-nevihte jekla noge spoštovani kupec izdelek brskanjem je na zalogi.prosim, vas prosimo, da se naročilo.poslali

pozdravljeni, prosim, obrnite na storitve za stranke, da se potrdi dejanska masa proizvoda in logističnih stroškov, preden plačilo, vam bomo zagotoviti logističnih storitev za dostavo po obdavčitvi!opis izdelka moderna domače pisarniško pohištvo študija desk marmorja, kamen vrh, sedlo usnje zlati noge luksuzni tabela podrobnosti izdelka ime proizvoda home office študija desk barve prilagodljive zgornji

vroče prodaje izolirani delovni postaji desktop 6 osebe kabine l oblikovan pisarne delovno udoben stol pozdravljeni, pred plačilom, prosimo, obrnite na storitve za stranke, da se potrdi dejanska masa proizvoda in logističnih stroškov, vam ponujamo logistične storitve po obdavčitvi dostavo!opis izdelka vrsta izdelka: pisarniško pohištvo prodajne točke: edinstveno zasnovo, trdno strukturo, ergonomska

opis: 【paket vključuje】 2 kosa 304 nerjaveče jeklo fix pisarniški stol potopu vijak in 2 kosa imbus ključi za privijte vijake, priročno in hitro namestiti. 【z pad】urad predsednika plin, dvigalo valj oklepajih opremljen s tesnilom, učinkovito preprečevanje stol iz potopu. 【velikost】pisarniški stol potopu objemke, z notranjim premerom 25 mm-27mm/0.98-1.06 cm.pisarniški