popolnoma nova in visoke kakovosti ootdty značilnosti: izdelana iz visoko kakovostnega krep materiala, mehko in udobno, stroj, z dihanje udobje. deluje super za sliniti hlače z oprsnikom in ohranja vaš dojenček, medtem ko lov in sliniti. več funkcijami: 1. hranjenje 2. 3. šampon frotir 4. plenic brisače 5. vzglavnik brisače 6. maske 7.šal kompakten, šivanje

kovinsko modra novega otroka deluxe cucla steedy ljubezen tiskane nalepke cucla verige posnetek za toddlers novorojenčka bradavičke baby tuš darilo naročila vključuje: 1 cucla + 1 cucla verige + 1 prahu kritje velikost izdelka: velikost s, je primeren za otroke stare od 0-6 mesecev velikost m, primerno za 6 do 12 mesecev starosti velikost l je primerna za

značilnosti: ootdty cartoon živali vzorec: značilnosti cartoon majhen živalski vzorci, kot design in , ki lahko pritegne pozornosti dojenčki, povečanje njihove ljubi, za klobuk, in da je nosil bolj zanimivo. dvojna plast uho zaščite design: sprejme dvojno plast uho zaščite design, učinkovito varstvo otroka ušesa s mrzel veter.v hladnem vremenu, zagotavlja dodatno toploto,

značilnosti: ootdty dodajte pridih, da vaš dojenček, dekleta obleke s tem turban klobuk.ta klobuk zunanja oblika a lepo dekoracijo cvet, da izboljša njen videz. izdelan iz kakovostnega materiala, to turban klobuk je udobno in dihanje, ki zagotavlja prijetno nošenje izkušnjo za vašega otroka.elastični modelov omogoča popolno prileganje na dojenčke, malčke in otroke. izdelani

značilnosti: adorablebear pletene klobuk ta klobuk, ki izstopa s svojo oznako modela, dodajanje igriv in adorabletouch, da vaš dojenček obleko.iz mehko in udobno pletenega materiala, to ne le ohranja vaš dojenček toplo, ampak tudi ščiti glavo iz hladno vreme. mehko in cozyknitted materiala, izdelane s kakovostjo pletenje tehnika, ta klobuk, ponujajo mehko in cozyfeel za vašega otroka,

značilnosti: ootdty božič otroke toplo klobuk: ta nova jesen in zimo božič otrok, toplo pokrivalo je izdelano iz kakovostne volne in ima dobro izolacijo predstave.oblikovan je z božično kot temo, dodajanje praznično in omogoča otrokom, da se počutili toplo in srečno v hladni sezoni. stripe/trden barva izdelana in pom dekoracijo: klobuk, ki je zasnovan z trakom ali klasične

opomba: 1.prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost,ne izberete neposredno po svoje navade. 2.prosimo, dovolite toleranca 1-3cm v meritvah. 3.mi bi radi, da svetuje osnove na svoje meritve prsi,pasu in bokov, če niste prepričani o velikosti. brezplačne velikost prsi, 90 cm,dolžina: 125 cm dobrodošli v naši spletni trgovini še enkrat!

opomba: zda velikost ne čevlji standardne velikosti. nas velikosti samo za kupce k nakupu uporabo. kupci v skladu eur/cm kupiti prave čevlje. otroci dolžina stopala + 1 cm = vložek 1 palec = 2.54 cm nam velikost eur velikost pete do prstov(cm) za noge dolžina (cm) malčka 5.5 21 13.5 / malčka

značilnosti: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti. ker glede na izdelek ali računalnik, ločljivost zaslona bo povzročilo aberacije izdelka, slika, smo se že trudijo, da bi se izognili aberacije, prosimo, dovolite obstoj aberacije. najboljše lastnosti za ta baby obleke, bo vaš dojenček, a za svež nov videz, lep in . & modna oblačila za malčke, nova zasnova

značilnosti: ootdty vztrajati vaš otrok udobno in coz-y z našo baby bombažno odejo, featuring lep design-. narejen je iz visoko kakovostnega bombaža, je ta odeja je mehka, dihanje, in nežen na vaš dojenček občutljivo kožo, zaradi česar je kot nalašč za vsakdanjo rabo. zasnovan za dojenčke, to zaviti je idealna za starše, ki želijo zagotoviti svoje otroke z najboljšo