videli vsako podrobnost jasno s to ogledalo, ki izboljša vizualni učinek vašega obraza in las.to lahko enostavno zloži in shranjeni, ko ni v uporabi.super darilo za starejše in tiste s slabo vizijo, ki si zaslužijo vašo skrb in spoštovanje. specifikacija: izdelek material: abs+ steklo objektiva velikost izdelka: približno 230*110*20 mm/9.06*4.33*0.79 palčni število

ime izdelka: kapalko vrste drog dostave naprava prodajna enota: 2 kos material: silikon + plastike dolžina: 12 cm zmogljivost: 5ml barva: barvo naključno funkcija: laboratorij pipeto; baby anti-choke hranjenje kapalko

življenje velikost udarci kolena model pes skupno anatomski model s tipko kartico priročnik živali okostje anatomijo medicinske znanosti darilo opis velikost: 16.5*13*15 cm material: pvc barva: kot je prikazano. običajni pes kolena, spoji v velikosti 1:1, z vezmi, lahko se sklonil in kosti tekstura je jasno, ki je zelo primerna za prikaz in poučevanja v pet bolnišnicah

ime izdelka : centrifugirke polje;primerni za : 1,5 ml centrifugirke barva : jasno, modro;lega : 100 pozicije material : plastika;vsako vtičnico premer : 12 mm/0.47 palčni velikost(cca) : 150 x150 x 55mm/5.9 palčni x 5.9 palčni x 2.2 palčni (l x w x h);teža : 1230g kot nalašč za laboratorijsko, je priročno, vstavljanje in odstranjevanje cevi.kot nalašč za laboratorijsko, lahko zagotavlja jasen prikaz

značilnosti: izdelani iz kakovostne plastike, trdno in trajno. gladka površina zagotavlja bolj temeljito slikarstvo. ergonomsko oblikovana izplakovanje ročaj, udobno držite občutek. enostaven za uporabo, preprost za uporabo. kompakten in lahek, enostaven za prevoz. specifikacije: postavka vrsta: roller material: plastika barva: rdeča,zelena,črna

medicinske kirurški φ4x1800mm 2000m 2500mm 3000mm endoskop mikroskop, hladno vir svetlobe, optični kabel autoclavable za njeno kakovost vlaken material in super svetla hladno vir svetlobe, ki oddaja, dodajajo se uporablja predvsem pri endoskopski operaciji za dobavo hladno vir svetlobe. za endoscopes in hladno vir svetlobe združljiv z stoz, wof, shenda itd. druge velikosti,

te igrače so oblikovane za razvoj štetje sposobnosti in izboljšati odnose in komunikacijo.plus, ne burrs, so varna za roke, da igrajo s. specifikacija: ime izdelka: štetje igrače izdelek material: les, netkane tkanine velikost izdelka: 29.6*22*4.5 cm teža izdelka: o 680g primerno starost: 3 let in zgoraj seznam izdelkov: igra polje*1 število

cut ptfe ptfe cevi in drugih cevi preprost in čist rez,gladek rob cut do 12 mm cev & cev cut type: rezilo količina: 2pc barva:modra material:abs+ kovina velikost:8 x 2,5 x 2,5 cm vsebina paketa: 2 x tube cutter samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni. opomba: lučka za fotografiranje in različnih prikaže

opis ali iščete strokovno in praktično stehtamo čoln?če je odgovor da, poglej ne dlje!naše ravnotežje tehtanje pan mora vaše potrebe.to merjenje, tehtanje čoln je izdelan iz plastičnega materiala, trpežna in vzdržljiva za dolgotrajno uporabo.fine izdelave praktičnost in trpežnost. značilnosti -barva:bela -material:plastika -velikost:4.20x4.20x1.00cm/1.65x1.65x0.39in -tehtanje

to karbonske oksida tester sprejme visoko natančno elektrokemijske senzor, hitra odzivnost in visoko natančen, merjenje giblje od 0-1000ppm.podpora auto power off (apo) nastavitev, nizka omejitev alarma (lal) nastavitev in visoke mejne alarm (hal) nastavitev.auto shutdown privzeti čas je 10 minut(lahko nastavite zaprt).alarm nastavitev vrednosti se giblje od 0-1000ppm. lastnosti: visoko natančno

1: 1 človeško srce model, anatomsko natančno srce model življenje velikost človeško okostje anatomija za znanost razredu študija zaslon t material:okolju prijazen pvc life-size človeško srce model na znanja za uporabo v za bolnika izobraževanje ali anatomske študije lahko odstranjen iz baze zagotavljajo podroben pregled vseh straneh odstranljiva oddelek zagotavlja dostop

sem pevec, kitajska pop glasbe, tv, internetu, kažejo, leta 2013 do 2020 paket vključuje: 1 zgoščenka pokrov je preprosto vrečko, št polje 150 mp3 pesmi disk disk velikost: 12 cm jezik: kitajski ta plošča je mp3 skladb obliki, se lahko uporablja v mp3 predvajalniki, dvd predvajalniki, u disk vnos igralci, pomnilniška kartica sd vhod igralci, in tako na

portamento potenciometer stikalo za yamaha p85 p95 p105 p115 original stikalo cena je za en kos

opis ta postavka je dobro narejen iz premium papir, celuloza za praktično uporabo.kvalitativni filtrirni papir s srednje stopnje pretoka in dobro zadrževanje delcev lahko ločeno grobe in želatinasta usedlin iz rešitve, da bi dobili pravico lastnosti.primeren je za splošne kemije aplikacije.ta izdelek je majhna, lahka in enostavna za prenašanje, tako ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste. značilnosti -

material: nerjaveče jeklo, pp uporaba: poučevanje značilnosti: ročaj, ki ne drsi, prst design, teleskopsko velikost podrobnosti: nerazširjeni dolžina: 17 cm/6.69 (pribl.) raztegnjena dolžina: 55 cm/21.65 (pribl.)

za yamaha motlf xf6 xf7 xs6 xs7 genos tyros originalni ključ obrnite gume prevodni pogoj :nova original združljiv z naslednjimi yamaha klavir modeli : montaža 7 montaža 6 motiv xf6 xf 7 motiv xs6 xs7 turos 2 ,3 ,4,5 genos 1 kos gume, ki se vključujejo 12keys ,za enega računalnika uporabite ,morate 61 tipk ,5pcs .