/easy_Wholesale-1954/ Image thumb

znamka: tt model: 6010l05f nazivni tok: 0.35 a nazivna napetost: 5 v dc, poraba energije: 1.75 m revolucija: 4800±5%rpm hrupa: 27dba originalne napeljave: rdečo črto pozitiven, črna črta negativno, rumeno črto merjenja hitrosti!ležaj: natančno hidravlično tehnologijo material: plastika, aluminij izstopu zraka velikost: 6.2*za 0,6 cm debelina: za 0,9 l cm

esp32s3 - 2,4 ghz wifi, ble 5.0, dual-core, baterije podprte, moč, učinkovitost in bogat vmesnik, ki je idealen za pametne hiše, is, nosljivi naprave, robotika podrobnosti izdelka xiao pomanjševalnica razvojne plošče, ki si delijo podobne strojne opreme strukture, katerih velikost je dobesedno palec velika.kodo ime xiao tukaj predstavlja pol funkcija majhen , drugo polovico bo puissant . xiao

pengfeiteng trgovina delovanja različnih tipko stikala, ladja stikala, dotik stikala, mikro stikala, gumb stikala.dobrodošli v trgovini, želim vam srečno nakupovanje! uvožene japonski panasonic nepremočljiva in dustproof takta stikalo 6*6*3.1 smd 4-stopala inching gumb za ponastavitev, mikro-gibljejo beli gumb, pritisnete sila 1.6 n, življenjska doba več kot 1 milijon krat, 2000pcs omotavati

model: rfb3004 revolucija: 8500±10%rpm nazivna napetost: 5 v dc za 3,3 v na voljo, 7500±10% revolucije nazivni tok: 5v 0.05 a · 3.3 v 0.038 a poraba energije: 5v 0.25 w · 3.3 v 0.13 w hrupa: 5v 28.5 dba · 3.3 proti 22.3 dba količine zraka: 5v 0.88 cfm · 3.3 proti bila 0,67 cfm ležaja: hydro nosijo neto teža: 5.1 g material: pbt določeno velikost: 30*30 * 4.5 mm luknjo premer: 2 mm zadnji

velikost: 60*60 * 20 mm svetilnost: led modra svetloba nazivna napetost: dc 12v nazivni tok: 0.21 a ležaj: kroglični ležaj poraba energije: 2.5 w revolucija: 3500 ± 10% / min hrup: 27dba ocenjene dobe: 40,000 ur 25 ℃

izdelkov description: mt45w2mw16pga-70 l wt pw757 psram fbga48ball novo izvirno o nas: smo strokovno pomnilniški čip in mobilephone čip one-stop prodaje,vztrajamo na najboljšo kakovost in najboljše storitve,veseli, da dolgoročno stabilno in prijazno sodelovanje z vami! skype:+86 15013645980 whatsapp:+86 13713897091(mobilephone-ic) mobile/wechat:15013645980 qq:1299785814 e-pošta:[email protected] pakiranje

tentang kami kami berjanji untuk: 1: industri hanya barang konsumen terbaik dan memastikan kualitas tertinggi mungkin. 2: memberikan barang kepada pelanggan kami di seluruh dunia dengan kecepatan dan presisi kebijakan layanan pelanggan kami lebih dari senang untuk menjawab setiap pertanyaan yang anda miliki, silahkan kontak dengan 1: pesanan diproses tepat waktu

o nas sanyuan ste electronics co., ltd sanyuan je specializirano za elektronske komponente,še posebej zastarel, elektronske sestavne dele in obravnava številne ic blagovnih znamk.vedno smo držali za integriteto in etiko kot naša poslovna filozofija kako lahko poskrbimo za: pravočasno quotationcompetitive priceexcellent kredit,visoko kakovostna,hitro dobavo, javnih storitev.kot spot