义乌市婕霆电子商务有限公司是指甲剪,钳,刀,眉毛夹,指甲剪套装,死皮剪,海绵搓等产品专业生产加工的公司,拥有完整,科学的质量管理体系.义乌市婕霆电子商务有限公司的诚信,实力和产品质量获得业界的认可.欢迎各界朋友莅临参观,指导和业务洽谈.义乌市婕霆电子商务有限公司是指甲剪,钳,刀,眉毛夹,指甲剪套装,死皮剪,海绵搓等产品专业生产加工的公司,拥有完整,科学的质量管理体系.义乌市婕霆电子商务有限公司的诚信,实力和产品质量获得业界的认可.欢迎各界朋友莅临参观,指导和业务洽谈.

o izdelku: 1. odličen način za delo teh vozlov in boleče mišice, ko utrujeni po delu ves dan,koristna je masaža roller dobro za fizikalne terapije objektov trigger point masaža,veliki gumbi dajejo globoko masažo tkiva,učinkovito pomaga zmanjšati myofascial bolečine,jo lahko uporabite z lajšanjem bolečine bolečine, bolečine, vozlov in povsod v telesu. 2. deluje iz vozlov in togost,

1~5pcs stopala plošča datoteke nano stekla piling za stopala nano stekla stopala datoteke rasp nega nog pedikura orodja opis: velikost: 10.5*5.5*3.3 cm barva: glej sliko spodaj funkcija: piling odmrle kože in calluses na podplatih nog ime izdelka: nano stekla stopala odbor model: tb01010 material: nano steklo + abs plastike kako uporabljati:

60/90/120pc spanja trakovi usta trak za smrčanje za boljši nos, dihanje izboljšano nočno spanje manj ust, dih in smrčijo opis: navodila za uporabo: 1. pranje in suho ustnic in kože okoli ust.umazanijo, maščobo, brade, brade, vlažilci in kozmetiko lahko oslabi lepila. 2. odstranite zaščitno podlogo.utihni, vaše ustnice pa so v polno stik 3. postavite trak na

specifikacija: postavka vrsta: parfum dispensersyringe posebno iglo material: plastika barva: jasna značilnost: posebno iglo package vsebina: 50 kos * posebno iglo opomba: 1. zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah. 2. prosim, odpusti 1 cm/0.39 -3

/easy_Wholesale-1963/ Image thumb

izdelek uvod:razdelitev steklenico x1pcs material: steklo velikost: 9.2 cm visoko opis: 1. ima nežen videz in je enostaven za prevoz, zaradi česar je idealna izbira za kozmetične navdušencev, ki so lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli. 2. zmogljivost pa je zmerno in lahko izpolnjujejo dnevne kozmetične embalaže potrebe, zaradi česar je priročen za prenašanje

proti zmrzovanju membrane anti freeze film proti zamrznitvi membrane ploščica velikosti 12*12 cm, 27*30 cm 28*28 cm 34*42cm knidly opomba: prosimo, da preverite naše elemente, skrbno,v primeru, da nakup ponaredek nizke kakovosti membrane. za več podrobnosti, prosimo, obrnite na nas neposredno. top 1 prodajalca na drustvo-dtvpo.si visoka kakovost najnovejše proizvodne

ne maram leži za tatu?raje prihranijo prostor in enostavno premikanje slog? ta serija je lahko vaše sanje tatoo masažni stol. udobno ergonomsko držo podpira urakljiti položaj, in zložljive strukturo naredi majhne studios mogoče.smo pour naše srce, v načrtovanje, trajnost in učinkovitost z neomajno zavezanost obrti, in smo predani zagotavljanju kariero dolgo življenjsko dobo rešitve,

1~15pcs velik toe silikonski bunion stražar nego stopal ortopedskih toe ločila prst toe patron popravek pad stopala nega nog opis: ime: pet prstov dihanje spredaj palm blazine specifikacija: ena velikost ustreza vsem izdelek enota: en par material: sebs teža: 45 g barva: bela, svetlo polt specifikacije: 1.nošenje lep krasen čevlji v

značilnosti: 1.izdelani za udobje: open toe nogavice so narejeni iz čistega bombaža za mehko, elastično udobje.v toeless design omogoča prste dihati in občutek hlajenja, medtem ko petami so se navlažena. 2.z gel znotraj: s vlažilni gel v peto del, te pete nogavice so stroj in trpežne za večkratno uporabo.seznanjene s foot cream bo bolje, vlažilni učinek. 3.dan in noč pete

vrsta izdelka: akupresure nogavice material: bombaž,poliester barva: bela velikost: 24-28 cm paket vsebuje: 1 par nogavic 1.lahko se uporablja na domu ali v masažnem salonu.preprosto sledite diagram in jih zdraviti tistih telesnih sistemov. 2.velikost za ročno merjenje je lahko od 0 do 1 cm napaka, pripada normalen pojav.

opis: 【paketu】boste dobili 1 kos eteričnega olja ključno orodje; hitro odstranitev teh rafiniran kape in roller kroglice iz eterično olje steklenice.nič več z nohti ali odstranite kapice eteričnih olj, ta orodja ne dobi opravljeno delo. 【trajnega materiala】naše eterično olje, odpirač za steklenice, narejen iz kakovostnega cinkove zlitine materiala; z natančno luknje za varno

100% popolnoma nova in visoke kakovosti !ko ste na poti in potrebujete hiter make-up, to žep ogledalo naredi popoln make-up opremo.lep in slim design.ta luštna malo ogledalo je lahko shranjena v vašem žepu ali torbi, tako ga lahko vzamete kamor koli jih potrebujete.barva: naključno barvo, velikost: pribl.6.8*6,8 cm/2.68*2.68 v paketu vključujejo: 1pcs srčkan žep velikost ogledalo

zaprti plastični kopalnica shranjevanje pladenj nepremočljiva milo jed kopalniške opreme milo polica za pladenj mini milo primeru puščanje dokazilo opis: splošno dimenzije: 7 × 7 × 3,5 cm en gram teža: 33 g/kos barva: rdeča, rumena, zelena, modra, bela material: okolju prijazen pakiranje: color box specifikacije: 1. vsak del izdelka je