literatura prikaz imetniki posebej zasnovan za poslovne kartice to akril je priročen literature zaslon sistem, narejen posebej za povečanje svoje prepoznavnosti v vaš zaseden urad lokacijo in donosnost vaše naložbe. velikost:105 x 45 x 44 mm barva: jasna material: akril. neto teža:44 g; paketu:1 x clear namizje poslovno kartico sim opomba:lučka

dropshipping podporo in wholesaling. diy darilo izbiro: lahko diy ali tiskanje vzorcev na površinah teh prazno zapestnica z sublimacije tehnologije, ki bi lahko lepo darilo za vaše prijatelje, prijateljice, matere, sestre in še več; kar je več, lahko se jim kot darilo in pustite, da sprejemnik z diy vzorci, ki jih želijo način tiskanja: primeren sublimacija temperatura 356 - 374℉/ 180

hole punch, papir udarec za papir obrti, hole punch,9/16/25 mm, luknjači nastavite enostaven za uporabo, -- metulj / srce luknjo udarec z ročico akcijskega načrta, ki je zelo enostaven za uporabo!tudi otroci lahko s pritiskom navzdol enostavno in da izsekavanje sami.super za učitelje in beležko odločanja. široko aplikacije -- ta metulj / srce udarec je kot nalašč za plovila, papirja, kartona,

material:papir velikost:25*25 mm količina:1 lot=1roll=500 kosov. obvestilo: 1.pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe. 2.prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov.

izdelek zaslon slika prikazuje obeh straneh ta izdelek je v prodaji ločeno dobrodošli na moji trgovini! ^ ^ ta trgovina je lahko različnih mešanih debelo boste našli čudovit svet! dobrodošli na debelo in padec ladijskega prometa, 1)če vam je všeč ta predmet,prosim, jo dodajte na seznam želja 2)če vam je všeč naša trgovina,prosimo, da ga

strani: 176 strani jezik: poenostavljena kitajščina velikost izdelka: 30.5 x 25,5 cm format: 16

opis izdelka ime izdelka zahvaljujemo se vam samolepilni tesnilni trak na debelo po meri blagovno znamko lepilni trak srčkan lepilni trak, dobavitelj barve parka barve/custom barve velikost 4.5 cm*100 m funkcija nepremočljiva / eco-friendly / lepljive aplikacije promocija / oglaševanje / odlikovanje / darila / dogodek / stranka / pakiranje zasnova parka modelov moq 1 plačilo alibaba

opis suho brisanje stanja je priročno in praktično, z odlično teksturo in lahko vam služi za dolgo časa, ne da bi se zlahka poškodujejo.lepe izdelave lahko vam služijo tudi brez breaking enostavno.to suho brisanje stanja je zelo praktičen in zanesljiv za vaše potrebe. značilnosti -barva:bela -material:pe -velikost:100.00x45.00x0.20 cm/39.30x17.68x0.08in -

močan magnet:edinstveno zasnovo, zaradi česar je 80% močnejša, kot pri drugih magnetov. premium akril material:magnetni koledar je izdelan iz 3 mm debele pregleden visoke kakovosti akril materiala. barva:kot prikazano material:akril vsebina paketa: 1 set x pregleden+koledar 30 x 40 cm 8 x magnetni peresa samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso

nova in visoke kakovosti material:formaldehida velikost: kot kažejo slike package vključeni:1 pc opomba: 1. zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm. 2. kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

fast food trgovina uporabite po meri logo tiskanja takeaway razpoložljivi odpadki sladkornega trsa burger in prepražimo žetonov papir embalaža polje opis izdelka teči packcustom razpoložljivi kraft papir, kraft papir embalaža hitro hrano, arhiviranje, da gredo hamburger, hot dog ocvrte piščančje hrane polje.smo točni velikost izdelka, in bomo lahko prilagodite velikosti logotip in