[xlmodel]-[po meri]-[57304] m:prsi:116 cm,dolžina:66 cm,rokav:22 cm, l:prsi:120 cm,dolžina:68 cm,rokav:23 cm, xl:prsi:124cm,dolžina:70 cm,rokav:24 cm, opombe:napaka v 1-3 cm, zaradi ročnega merjenja (enota:cm, 1 cm= 2.54 cm, 1 cm= 0.39-palčni) 1.tam lahko malo barve razlike dut svetlobe problem in photograhy tehnologije 2.če stran prikazuje eno velikost

prosimo, dovolite 1~3 cm napako,ker je merjena z roko.predlagamo, 1 ali 2 velikost up kot običajno oznaka velikost dolžina prsi ramenski dolžina rokav cm | inch cm | inch cm | inch cm | inch s 63 cm | 24.8 84 cm | 33.0 40 cm | 15.7 za 17,5 cm | 6.9 m 65 cm | 25.5 88

izdelek materialov izdelek, proizvodni proces, podrobnosti izdelka nakup kažejo navodila za pranje pranje z temperatura ne preseže 45, ne uporabljajte belila, ročno stroj, pralni stroj,ne vpijejo. poprodajne storitve

1. ta velikost je evropski velikosti .ta velikost grafikona je samo za referenco.prosimo, dovolite 1-3 cm napaka za ročno merjenje. 2. niste prepričani o velikosti?ne skrbite, samo sporočite nam vaše telesne višine, teže in bankrot, bomo priporočamo prave velikosti za vas. 3. cenimo, da če bi lahko omogočajo rahle barvne razlike, kot je različnih računalnikih lahko prikaz različnih

- ime izdelka:poletne majice - tkanina: 100%bombaž - barve: črna,modra,temno modra, vojske, zelena, siva,zelena,svetlo modra,svetlo zelena,oranžna,rdeča,bela,rjava - velikost: s,m,l,xl,2xl,3xl - na voljo priložnost za: vsakdanje življenje,zmenki,priložnostne obrabe,osebnost,ulične -velikost: prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm

merjenje v cm velikost prsi, dolžina prostega 80-100 45 434453854

nakup 2 in dobite 5% popusta kupite 3 in pridobite 7% popust kupite 5 in dobite 10% popusta prijazno opomnik: 1.ta slog se azijskih velikosti,navadno 1-2, manjšo od zda/eu velikosti. 2. vse dimenzije so merjene z roko,je lahko 1-3 cm odstopanja. 3. če ne veste, kako izbrati,nas lahko kontaktirate. 4. ko boste prejeli paket,če imate kakršne koli težave,se

tabela velikosti 94% bombaž, 6% elastična (dobro stretch) s : ramenski 32 cm(za 12,6 ) bankrot 67-85 cm(26.4 -33.5 ) rokav 59 cm(23.2 ) dolžina 45 cm(za 17,7 ) m : ramenski 33 cm(13 ) bankrot 71-90 cm(28 -35.4 ) rokav 60 cm(23.6 ) dolžina 46 cm(18.1 ) velikost se meri s sebe, sporočilo o napaki 1-3cm

1. prosimo vas vljudno opozoriti, da je naša, so azijske velikosti , prosimo, da pogled na podrobno merjenje velikosti tabele, namesto da bi ga izberejo za s/m/l, samo. 2. velikost grafikon zgoraj se nanaša na oblačila dimenzije , ne vaše telo meritve. 3. če vaše meritve zgodi, da se med dvema velikosti, prosimo, izberite naslednji večji enega. 4. prosimo, dovolite 1-3cm razlike

toplo nasveti: 1. ta velikost je nas velikosti .če ste iz asiz countires, prosimo, izberite 1-2 velikost navzdol. 2. prosimo, dovolite 1-3 napak zaradi ročnega merjenja. 3. niste prepričani o velikosti?ne skrbite, samo sporočite nam vaše telesne višine, teže in prsih, bomo priporočamo prave velikosti za vas. 4. cenimo, da če bi lahko omogočajo rahle barvne razlike, kot

velikost(cm) bankrot ramenski rokav dolžina s 76 - 65 43 m 80 - 66 44 l 84 - 67 45 opomba: 1. vseh velikosti, v azijskih velikosti, ne nas/evropska velikost ,bo v 1-2 velikost manjša . prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona,